Josée poseert op een stoeltje van de hondvriendelijke pizzeria

Da Giovanni

Josée poseert op een stoeltje van de hondvriendelijke pizzeria

Stevige pasta, royale pizza’s, vriendelijke ontvangst en een aardige knuffel en water voor mezelf! De ideale plek om budgetvriendelijk een leuke avond in te zetten.


Op zoek naar de perfecte plek om heerlijk Italiaans te eten met je hond? Zoek niet verder, want deze Italiaan in de stad is de meest hondvriendelijke plek die je kunt vinden! Zodra je binnenkomt, word je hartelijk verwelkomd door het vriendelijke personeel. Ze zorgen ervoor dat zowel jij als je hond zich meteen thuis voelen.

De menu-opties zijn fantastisch, met stevige pasta’s en royale pizza’s die iedereen zullen bekoren. Of je nu zin hebt in een klassieke Margherita of een rijkgevulde pasta Bolognese, de smaken zijn authentiek en de porties royaal. Het beste van alles is dat deze plek budgetvriendelijk is, dus je kunt genieten van een heerlijke maaltijd zonder je zorgen te maken over de kosten.

Maar het echte hoogtepunt voor hondenbezitters is de attente service voor hun viervoeters. Je hond krijgt een bakje water en een vriendelijke knuffel, wat de ervaring nog aangenamer maakt. Het is duidelijk dat hier honden net zo welkom zijn als hun baasjes.