Jerom voor een standbeeld, met letter A en een hartje. Symbolen in Antwerpen
raamsticker met foto van teckel (Jerom) en opschrift dog friendly place

Ben je op zoek naar een hondvriendelijk restaurant in Antwerpen waar je samen met je trouwe viervoeter kunt genieten van een heerlijke maaltijd? Zoek niet verder! In deze blogpost delen we 5 van onze favoriete hondvriendelijke restaurants in Antwerpen, waar je hond met open armen wordt ontvangen.

kleine teckel op de bank van het restaurant
Burger Boutique

1. Burger Boutique

Chique fastfood, met 100 procent eerlijk rundvlees. Het vlees wordt gebakken in de Big Green Egg, voor die op een ongelooflijk lekker, crusty broodje komt. 

Dit is een nieuwe plek en ze weten al verdraaid goed hoe ze honden moeten verwennen. Denk maar aan hondenkoekjes, een vers bakje water en wat extra knuffels. 

We verzekeren je dat jij en je viervoeter hier vaste klanten worden  na 1 bezoek.

Teckel Jerom voor een krijtbord
Billie’s Bier Kafétaria

2. Billie’s Bier Kafétaria

Op een zondagmiddag hangen wij super graag in Billies Bier Kafétaria, genoemd naar Billie, de helaas overleden Franse Bulldog van de eigenaar. Het is echt waanzinnig hoeveel verschillende bieren ze in deze gezellige bruine kroeg hebben. Maar het is niet enkel voor het bier dat wij hier graag komen. Wat er uit de keuken komt, is minstens even subliem. Proef zeker eens van de Luikse Ovenschotel, met gehaktballetjes in een Blauwe Chimay saus, meet luikse siroop, champignons, krieken en Abdijkaas. Stevig!

Ga ook eens langs Billie’s bottle shop in de Aalmoezenierstraat 38. Een ruime selectie biertjes wacht op je en achterin kan je even genieten van het stilste tuintje van ‘t stad.

3. La Pipe d’Anvers

Honden zijn hier niet alleen welkom, ze worden hier behandeld als VIP. De oerklassieke, verzorgde gerechten die ze hier op tafel toveren vallen gegarandeerd ook bij tweevoeters in de smaak!

4. Brasserie De Post

Zet je met je hond op het terras, kijk over het plein en laat de tijd passeren. Geniet van een goei getapt bolleke of van een mega grote hapjes-schotel (die heet hier niet voor niks ‘De Kathedraal’). De “mosselen van de facteur”, met een goei scheur Elixir d’Anvers, zijn waanzinnig lekker. 

Doe zeker de groetjes aan Viv als je hier bent! Zij heeft vast en zeker een hondenkoekje voor je viervoeter klaar!

teckel met kok van Jean Sur Mer hangen in het raam en staren naar buiten
Jean Sur Mer

5. Harbor Café Jean Sur Mer

Een ‘pimp my shrimp’ burger? Of een ‘veggie boom boom’? Wat dacht je van een krabkroket? Dit havencafé in het hartje van de stad, met zicht op  onze kathedraal, heeft alles waar je goed gezind van wordt!

Benieuwd naar nog meer hondvriendelijke plekken in Antwerpen?

Volg @sir_jerom op Instagram voor meer tips!

Staat jouw lievelingsplek er niet tussen? Laat ons in de comments weten wat jouw favoriete hondvriendelijke restaurant in Antwerpen is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *